Santerello is de ultieme trouwbeleving voor bruidsparen en hun gasten in Breda!

Al jarenlang is het dé plek voor stijlvolle bruiden, bruidegoms en hun gasten. Het bekende merk Santerello is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat 9, bij het sfeervolle bourgondische Van Coothplein in Breda. Een nieuwe winkel, met persoonlijke aandacht en bruidskleding van Italiaanse topkwaliteit, zoals bezoekers gewend zijn.

Santerello is de Trouwbeleving in Breda

Santerello weet het als geen ander: het zoeken naar de perfecte trouwjurk of het stijlvolste trouwkostuum moet een unieke ervaring zijn. Klanten weten daarom de weg te vinden naar de bruidsmodezaak, waar bezoekers verzekerd zijn van volledige, persoonlijke aandacht en kunnen kiezen uit de grootste collectie Italiaanse topmerken in diverse prijsklassen. Heel wat bruiden, bruidegoms en bruiloftsgasten hebben met een glas bubbels geproost als zij de jurk of het kostuum van hun dromen vonden van het stijlvolle merk Santerello.

Italiaanse topmerken, zoals nummer één Carlo Pignatelli

Bij Santerello zijn de nieuwste collecties van de grote Italiaanse merken te zien, voelen en passen. Van de trouwjurken van onder meer Demetrios, Cosmobella en Orea Sposa, tot de trouwkostuums van onder andere Wilvorst, Guglielmo G en Carlo Pignatelli. Santerello isexclusief premium dealer van dit laatste merk, dat internationaal wordt gezien als de nummer één in trouwkostuums en sleepte dan ook al meerdere awards in de wacht.

Omdat accessoires een look pas echt compleet maken, kunnen bezoekers ook bij Santerello terecht voor de mooiste trouwschoenen, -lingerie en haaraccessoires. Daarbij heeft de winkel een uitgebreide afdeling voor bruidskinderen en bruiloftsgasten en kleding voor feestelijkheden zoals een gala of communie.

Bekenden profvoetballers kleedden zich bij Santerello in Breda

Ook bekend Nederland weet de weg te vinden naar Santerello. Profvoetballers van NAC Breda, Ajax en Feyenoord kleden zich in een stijlvol gelegenheidskostuum van Santerello. Onder meer Ralf Seuntjens, Robbie Haemhouts, Uros Matic, Jeffrey Sarpong, Nemanja Gudelj, Eric Botthegin en Nicolai Jørgensen behoren tot de tevreden klanten!

Winkelen met Italiaanse kunde en klasse

Wie kiest voor Santerello, kiest voor kwaliteit en maatwerk op zijn of haar grote dag, want alle bruidskleding wordt op maat gemaakt in Italië en in het eigen atelier. Daarbij zorgt het gastvrije personeel voor een ultieme trouwbeleving onder het genot van hapje en drankje. Komt u een kijkje nemen in onze mooie, nieuwe winkel?

 

We verwelkomen u graag met een lekkere Italiaanse koffie!

Staat uw speciale dag ook al gepland?