Speciaal voor de Bruidskinderen

Bruidskinderen kijken net zo uit naar de grote dag als jullie. Hoe leuk is het dan om samen met hen een mooie jurk of stijlvol kostuum uit te kiezen? Bij Santerello verkopen we de mooiste bruidskindermode van Italiaanse topontwerpers die we uiteraard op maat maken in ons eigen atelier. Zo wordt het ook voor de jongste gasten een dag om nooit meer te vergeten.

Bruidsmeisjes

Kinderdromen worden werkelijkheid bij Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda! Elk kind wil schitteren op die ene speciale dag en het ontwerpteam van santerello vindt het iedere keer weer een uitdaging om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden. Samen met jouw ontwerpen wij de meest prachtige kinderbruidsjurkjes voor de bruidsmeisjes en communiejurkjes voor de communicant. Kinderdromen worden werkelijkheid, alles is mogelijk en wordt in eigen huis vervaardigd! Ons ontwerpteam is er klaar voor!

Meer van Bruidsmeisjes

Bruidsjonkers

Ook de bruidsjonkers zullen speciale kleding dragen op de trouwdag. Het is wel zo leuk als de kleding van de bruidsjonkers is afgestemd op die van de meisjes en het bruidspaar. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een 'kleine' versie van het trouwkostuum van de bruidegom. De stijl en de themakleur kan volledig afgestemd worden op het thema van het feest. In gezamenlijk overleg zal een stijl bepaald worden waar zowel jij als de bruidsjonkers blij van worden!

Meer van Bruidsjonkers

Kom je ontdekken hoe jouw bruidskinderen kunnen stralen?