De mooiste Trouwpakken vind je bij Santerello Breda.

Bij Santerello trouwpakken breda maken we het verschil voor de bruidegom en weten we als geen ander dat alles op uw trouwdag moet kloppen en op maat, kleur en stijl.Daarom helpen we je graag in je zoektocht naar het perfecte trouwkostuum. In onze trouwpakken-collectie vind je de mooiste kostuums van eersteklas Italiaanse en Duitse merken. De pakken zijn stuk voor stuk gemaakt van de mooiste stoffen en voorzien van verfijnde of juist gewaagde details. Om je look nog net dat beetje extra te geven. Uiteraard wordt je trouwkostuum helemaal aangepast aan jouw persoonlijke wensen, zodat het op je trouwdag perfect past en vooral comfortabel zit. Bekijk de merken en kom jouw favoriet passen in onze winkel.

De mooiste trouwpakken collecties van Guglielmo G vind u bij Santerello

Trouwpakken Guglielmo G

Wij bieden u de grootste italiaanse trouwpakken collectie van Guglielmo G in diverse kleuren en stijlen de collectie is uniek en elegant. Het Italiaanse merk maakt gebruik van de mooiste stoffen en werkt de pakken tot in de puntjes af.

Naast onze grote trouwkostuum collectie in de winkel kunt u zelf het trouwpak met goed advies zelf stijlen op kleur design en maken wij het helemaal naar u wens op maat in het mooie Italie.

Meer van De mooiste trouwpakken collecties van Guglielmo G vind u bij Santerello

Guglielmo G. trouwpakken

Italiaans maatwerk staat synoniem voor stijl, kwaliteit en een topafwerking. En dat is precies wat je krijgt als je een trouwkostuum past van Guglielmo G.. Het merk maakt stijlvolle trouwpakken voor de moderne bruidegom die op zoek is naar een uitgesproken, stoer trouwkostuum mét mooie details: veel pakken zijn gemaakt van glimmende stoffen en hebben decoratieve knopen.

Meer van Guglielmo G. trouwpakken

Carlo Pignatelli Sartorial Wedding trouwpakken

Sartorial Wedding betekent letterlijk ‘kleermakersbruiloft’. Carlo Pignatelli Sartorial Wedding-pakken worden dan ook gemaakt voor bruidegoms die traditioneel vakmanschap waarderen. De basis van de pakken is klassiek en elegant, maar Carlo Pignatelli zelf zegt dat de Sartorial Wedding-trouwkostuums er ook zijn voor de bruidegom met een rebels randje.

Meer van Carlo Pignatelli Sartorial Wedding trouwpakken

Carlo Pignatelli Cerimonia trouwpakken

De pakken van Carlo Pignatelli Cerimonia bevatten gewaagde haute couture-details. Carlo Pignatelli Cerimonia-trouwkostuums zijn er voor de bruidegom die niet terugdeinst voor net dat beetje extra. De klassieke stijl in combinatie met de gedurfde stoffen zorgen samen voor een moderne, elegante look.

Meer van Carlo Pignatelli Cerimonia trouwpakken

Santerello Cerimonia Couture Trouwpakken

De italiaanse couture trouwpakken van Santerello onderscheide zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De italiaanse trouwpakken van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het pak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.

Meer van Santerello Cerimonia Couture Trouwpakken

Santerello Cerimonia Trouwpakken

De italiaanse trouwpakken van Santerello onderscheide zich door een moderne en elegante collectie, ontworpen en bewerkt tot in de kleinste details, voor de jonge en verfijnde man met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende smaak. De italiaanse trouwpakken van Santerello zijn compleet met gilet en plastron/ stropdas gemaakt van exclusieve en innovatieve stoffen die het pak tot een prestigieus kledingstuk maken voor elke speciale gelegenheid van Trouwdag, Gala, Communie of een andere bijzondere gelegenheid.

Meer van Santerello Cerimonia Trouwpakken

Wilvorst After Six trouwpakken

Het Duitse merk Wilvorst heeft ruim honderd jaar ervaring in het maken van feestelijke herenmode. Wilvorst staat voor stijl, vernieuwing en individualiteit: voor elke bruidegom een uniek pak, dus. Trouwkostuums van Wilvorst After Six blinken uit in kwaliteit en afwerking tot in de kleinste details.

Meer van Wilvorst After Six trouwpakken

Wilvorst Prestige trouwpakken

Wilvorst Prestige staat voor elegantie, zelfverzekerdheid, onderscheidende ontwerpen en de ideale combinatie van materiaal, kleur en Italiaans design. Wilvorst Prestige is trendy en elk trouwpak is perfect afgewerkt tot in de kleinste details. Een Wilvorst Prestige-trouwkostuum heeft een super slim fit, is elegant en benadrukt jouw unieke persoonlijkheid.

Meer van Wilvorst Prestige trouwpakken

Tziacco trouwpakken

Het nieuwe, jonge herenmodemerk Tziacco maakt trouwpakken voor de bruidegom die wil opvallen op zijn trouwdag. Dankzij de exclusieve stoffen, innovatieve stijlen en extravagante modellen zijn het pakken die eruit springen en die jouw persoonlijkheid nog eens onderstrepen. Zeg jij ja tegen een opvallend design van Tziacco?

Meer van Tziacco trouwpakken

Wilvorst Green Wedding trouwpakken

Ben jij een bruidegom die er niet alleen trendy uit wil zien, maar die ook graag bijdraagt aan een duurzame toekomst? Ontdek dan de Wilvorst Green Wedding-collectie. De trouwpakken in deze collectie zijn namelijk gemaakt van duurzame materialen, zonder gebruik van kunstmatige kleurstoffen. Klasse en duurzaamheid in één pak dus.

Meer van Wilvorst Green Wedding trouwpakken

Staat jouw speciale dag ook al gepland?