Bewonder de mooiste Trouwjurken uit het mooie Italie

Kies je voor een Italiaanse bruidsjurk/trouwjurk, dan kies je voor klasse en perfectie. Wij maken het verschil met trouwjurken van Italiaanse top bruidsmode merken zoals o.a. Demetrios, Demetrios Platinum, Cosmobella. Vanwege de kwaliteit van de stoffen, de uitmuntende pasvormen en de prachtige designs. Stap je binnen bij Santerello Bruidsmode Breda, dan voel je de passie en voel je de italiaanse klasse en hebben we de mooiste bruidsmode merken en modellen trouwjurken voor je klaar hangen. Kom je jouw favoriette bruidsjurk passen in onze winkel?

Demetrios Bruidsmode

Het merk Demetrios uit het mooie Milaan Italie staat voor internationale allure, prachtige details en topkwaliteit. Het bruidsmode merk heeft verschillende lijnen voor elk type bruid. Heb je een chique, haute couture-uitstraling in gedachten? Bekijk dan de indrukwekkende Platinum by Demetrios-collectie, met glamoureuze, uitbundige jurken. Liever een losse, luchtige boho-uitstraling? Dan spreekt de Demetrios Destination Romance-collectie je waarschijnlijk aan.

 

Klik op de link hieronder en bewonder meer van de Demetrios bruidsmode collectie.

Meer van Demetrios Bruidsmode

Platinum by Demetrios trouwjurken

De mooiste Bruidsmode collectie van Demetrios is de Platinum by Demetrios. Deze grenst aan haute couture en is er speciaal voor bruiden die een jurk willen met een beetje ‘extra’. De trouwjurken uit deze collectie zijn opvallend, luxe, uitbundig en hebben opvallende borduursels en grote rokken. Assepoester zou er bijna jaloers van worden…

 

Klik op de link hieronder en bewonder meer van de Demetrios Platinum bruidsmode collectie.

Meer van Platinum by Demetrios trouwjurken

Cosmobella Trouwjurken

Cosmobella is het italiaans Bruidsmode merk uit het mooie Milaan en is onderdeel van het top merk Demetrios. De collectie heeft stijlvolle, klassieke en sexy trouwjurken alleen in een lagere prijs dan het merk Demetrios. Bewonder deze mooie collectie bij ons in de winkel en vind klassieke designs welke prachtig om je lijf vallen en je mooiste rondingen uit brengen. Bij deze bruidsmode collectie vind je ontwerpen met kant, stenen, parels en lage ruggen. 

De bruidsjurken zijn tijdloos en elegant en het uitgangspunt is dat elke jurk ‘licht’ moet ogen, zodat jij als bruid het stralende middelpunt bent. In de collectie vind je zowel sensuele, eenvoudige als uitbundige trouwjurken.

 

Klik op de link hieronder en bewonder meer van de Cosmobella bruidsmode collectie.

Meer van Cosmobella Trouwjurken

Orea Sposa Trouwjurken

Orea Sposa-trouwjurken staan niet alleen bekend om hun perfecte pasvormen, maar ook om de geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Orea Sposa maakt elegante en tijdloze trouwjurken en bewijst daarmee dat je ook met een beperkt budget een trouwjurk van hoge kwaliteit kunt dragen.

 

Klik op de link hieronder en bewonder meer van de Orea Sposa bruidsmode collectie.

Meer van Orea Sposa Trouwjurken

Demetrios Destination Romance trouwjurken

De naam van deze collectie zegt het al: Demetrios Destination Romance is er voor de romantische boho-bruid. De jurken zijn dromerig, hebben vaak mooi bewerkte lijfjes en zijn gemaakt van zachte, luchtige kwaliteitsstoffen. Leuk accent: veel jurken hebben een split.

Meer van Demetrios Destination Romance trouwjurken

Metropolitan trouwjurken

Voor de bruid die op zoek is naar een moderne trouwjurk zonder al te veel poespas is Metropolitan hét merk. Verwacht geen uitbundige rokken en een overdaad aan tule, maar mooie A-lijnen en stevige, verrassende stoffen. Het resultaat? Elegante, tijdloze, maar bovenal chique jurken. Less is inderdaad more, als het om Metropolitan-jurken gaat.

Meer van Metropolitan trouwjurken

Kom je ontdekken hoe jouw trouwjurk staat?